2023: Chléb a hry

CHLÉB A HRY pro všechny!

Slyšte, slyšte! Ve Žlutých skalách došlo k převratu! Rada starších přivedla DÍRU téměř na buben a proto veškerou moc převzal císař Gayus TimTimus Zrzavofousý!


Císař je jen jeden!

Zvolení nového císaře pochopitelně vzbudilo nevoli Loqa Mnohozubého. Císaře, jež se honosí celou řadou titulů a je podporován většinou skřetích sarků. 

Předpokládaný vývoj události podle sázkové kanceláře Goldstein & Samaritán

Do poslední chvíle nebylo jasné, jak se celá situace vyřeší. Mnozí však tušili, že se schyluje k posvátnému skřetímu soudu prdelí. Zkoušce, jež prověří pevnou vůli a pevný stisk půlek. 

Hlas lůzy a vůle vidět dva císařské zadky byl silný. Proto opravdu došlo k této spektakulární tahanici. Dva protivnici si stoupnou zády k sobě na délku pěti kroků. Stáhnou kalhoty a uchopí jeden konec lana. Prdelí!

Byla to bitva vskutku císařská. Oba věděli, že jde o hodně. Lidé nervozitou ohryzávali okraje arény. Oba císaři vyhráli jedno kolo. Proto došlo na finále s hořícím lanem. Mnoho lidí omdlelo při pohledu na dvojici chlupatých skřetích hýždí, ke kterým se pomalu blíží plameny...

Je dobojováno. S odřenýma půlkama zvítězil LOQO! K jeho nohám poklekl zničený TimTim, jehož prdel poznala Středozem. Starý císař obhájil své tituly a k nim přidal i nový. Pokořitel Žlutých skal. Ve své velkomyslnosti a omámený puchem spálených zrzavých chlupů se Loqo zželel té zrzavé okurky a vydal prohlášení. Tim Time! Vždy hodinu po půlnoci se můžeš na hodinu prohlašovat za TimTimuse - malého císaře Žlutých skal!

Sláva vítězům pětic!

STRÁŽCI ITHILENU


Čest poraženým

UNURAKI

KUDULUG

DHURZ SATUM

VICHR Z HOR

301. 

DOLPANI MORU

Nejvypečenější šampion

CHLEBÁK

Zduř svinky, počítejte, že dorazí Trukar ghara Frum Maga! Nejsilnější z medvědobijců a nejukrutnější z válečníků! Pán veškerého pečiva! Nerozdrobený! Sjednotitel pšenice a lamač nožů! Ten, který byl pomazán z obou stran! Svrchovaný vládce Penamu! Jediný skřetí šampion z rohanské Díry! Muzuk dug! Ten, který má kůrku propečenou z florijského slunce! Chlebátor chlebu a her, který si ukrojí největší krajíc! Chlebák darebák! The Chleba přijede do Žlutých skal a bude válčit za slávu sarku Frum Maga! A jeho oddaný herold Nairazg Nazg Shum Thorat pizzurg ghara! 


Čest poraženým

SAX

DĚKAN

ERIK

SAM

TULUM

CHLEBÁK

Fotogalerie

Autor: Martin Archalous